Prova öl i Stockholm


En ölprovning ger dig möjligheten att smaka av och uppleva  öl i sällskap av vänner och en erfaren guide. Din guide kommer att ge tips på olika sorters öl att leta efter, berätta lite historia och rolig fakta om dem och självklart svara på dina frågor och funderingar.

Det är alltid roligt att dricka öl, och det är kul att lära sig lite kuriosa. En ölprovning kommer att vara en minnesvärd afton. En ölprovning är alltid en uppskattad upplevelse, ett litet äventyr som förgyller vardagen och en bra ursäkt för att tillbringa lite kvalitetstid med vänner eller arbetskamrater.

Vi håller även ölprovningar för företag och grupper

Kontakta oss gärna för offert, antingen genom att maila eller genom formuläret.

Mail: info@olprovningstockholm.se
Tel: 08-522 454 23
Kontorets öppettid, vardagar: 08.00 – 17.00
Lunch mellan: 12.00 – 13.00
Helgdagar – Stängt

Vi utför provningar även då kontoret är stängt, det är bara telefon och mailsupport som är begränsad.

Önskar ni komma till oss, eller vill ni att vi ska ta med oss ölprovarglas och öl till där ni är? Vi håller provningar på era villkor.

Det är ett även ett spännande och roligt sätt att lära sig mer om ett flertal olika sorters öl och vad som skiljer dessa åt. Provsmaka ett stort utbud av öl och upptäcka nya smaker och favoriter. Du lär dig bland annat vilka öl som passar till olika måltider, och efter en ölprovning kommer du känna att du kan hitta ett öl som passar dig vid alla tillfällen.